Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Online krediti namjena i vrste

Online krediti su gotovinski krediti koji su nenamjenskog tipa, što znači da uzimate kredit a da nemate određenu namjenu kao što su to na primjer stambeni krediti. Za stambeni kredit je i postupak odobravanja i potrebna dokumentacija puno složenija da bi se mogla odraditi online. Za takve vrste kredita ćete ipak morati otići u banku a ne rješavati online.

Online krediti mogu biti mikrokrediti i obični gotovinski krediti. Osnovna razlika između mikrokredita i običnih gotovinskih kredita je u iznosu kredita. Mikro krediti online se dižu za manje iznose od možemo reći u većini slučajeva do 4000 EUR.

Ovakve vrste kredita se mogu realizirati u bilo kojoj visini do maksimalnog iznosa koji određuje kreditor, te se može koristiti u bilo koje svrhe za koje vam je potreban novac bez da pravdate kreditoru u što ste novac utrošili.

Online krediti uvjeti

Uvjeti pod kojim se mogu dobiti online krediti su vrlo slični kod većine kreditnih agencija i banaka i zapravo to su tržišni uvjeti koji su trenutno ponuđeni na tržištu. Uvjeti na koje trebate paziti su prvo kamatne stope koje se za ovakve vrste kredita kreću od 5 do 7,5%, tako da sve što je više od toga nemojte nikako pristati.

Rok otplate ne sljedeći uvjet koji na koji trebate paziti prvenstveno da ne bude prekratak za vaše mogućnosti otplaćivanja. Ukoliko vam je rok otplate prekratak rata kredita bi vam mogla biti previsoka i mogli bi se naći u situaciji da ne možete otplatiti sljedeću ratu.

Online krediti u pravilu ne zahtijevaju dodatne papirologije kojom se provjerava kreditna sposobnost, pa ukoliko je vaša kreditna sposobnost na klimavim nogama teško ćete dobiti bilo kakav kredit. Stoga su ovakvi krediti bez provjere kreditne sposobnosti idealni ukoliko ste već prezaduženi. Također ukoliko se ne traže osiguranja naplate u obliku zadužnica, izjava o zapljeni računa, jamci to je prednost ovakvih kreditiranja.

Online krediti kako realizirati

Kako ćete doći do realizacije ako se odlučite za neki od online krediti ponudu. Kada se odlučite za nekog određenog kreditora online ćete poslati zahtjev za kredit koji ćete popuniti osobnim podacima. Uz zahtjev ćete poslati kopiju osobne iskaznice kojom ćete dokazati da ste hrvatski državljanin i da ste punoljetni.

Zahtjev će biti odmah poslan u obradu s obzirom da se dižu online krediti pa je i obrada jednostavnija i brža. Ubrzo nakon obrade vaš će zahtjev biti odobren ukoliko se ne radi o prevelikom iznosu i novac će biti uplaćen na vaš bankovni račun u vrlo kratkom roku.

Možda će vas iznenaditi koliko kratak vremenski period može biti između trenutka od kada ste predali zahtjev do trenutka kada vam dođe novac na bankovni račun. Ponekad to može biti 15-tak minuta, a ponekad može biti unutar 24 sata. Najviše ovisi o tome kada ste poslali zahtjev, da li je zahtjev poslan u toku radnog vremena, navečer ili tokom vikenda.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.