Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti

Mikrokrediti što su i koja im je namjena

Mikrokrediti kako im i samo ime govori su krediti koji su malih iznosa, mikro iznosa. To su gotovinski krediti koji se mogu dizati do određenog iznosa koji određuje kreditor. Uobičajeno je da su to krediti u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR. S obzirom da su to krediti koji se dižu za male vrijednosti njihova realizacija je stvarno brza u nekim slučajevima i u roku 15 minuta ožete dobiti ovakav kredit, odnosno pozajmicu.

Mikrokrediti su namijenjeni za pokrivanje tekućih minusa i nedostatka novca koje je potrebno pokriti odmah. Nedostatak novca se može dogoditi uslijed iznenadnog kvara na vašem automobilu, liječničkog pregleda koji u bolnicama trebate dugo čekati a vama je pregled potreban odmah jer se možda radi o nekoj potencijalno hitnoj situaciji.

Neovisno o tome što je razlog da vam treba mikrokredit možete računati da to nije velika suma novaca i da je realizacija od trenutka predaje zahtjeva do uplate na vaš bankovni račun stvarno brza.

Mikrokrediti uvjeti

Uvjeti koji se nude na tržištu kad su mikrokrediti u pitanju su uglavnom slični kod svih kreditora. Možda jedino banke koje nisu vaše matične banke bi vas mogle tražiti platne liste s obzirom da nemaju uvida u vaša primanja pa da se osiguraju od mogućeg scenarija ne vraćanja kredita.

No, čak će i vaša matična banka odobriti ovakav kredit bez puno pitanja i zahtjeva za papirologijom jer imaju uvida u vaše financijsko stanje. Kamatne stope ne bi smjele biti iznad 7% kod mikrokredita i kod banaka i kod kreditno financijskih tvrtki koje se bave kreditiranjem.

A s obzirom da se mikrokrediti otplaćuju u kratkom roku od mjesec dana do tri mjeseca, ponekad i duže rizik za kreditora je mali jer se i radi o malim iznosima kredita. Kreditori su svjesni da nekim ljudima i par sto eura puno znači da prebrode trenutni financijski jaz te su spremni izaći u susret i odobriti mikrokredite bez dodatnih papirologija.

Mikrokrediti kako do realizacije

Realizacija mikrokredita može biti vrlo jednostavna. Ukoliko ste od onih ljudi koji vole ići u poslovnicu banke ili kreditne agencije možete i tako, odmah na licu mjesta dogovoriti, potpisati i dobiti mikrokredit.

No, u današnje užurbano vrijeme kada smo svi zatrpani obavezama i dragocjena nam je svaka minuta tokom tjedna skloni smo više koristiti se uslugama online. Jednostavnost i brzina kojom se mikrokrediti mogu realizirati online je iznenađujuća. Mikrokredit upravo tome i služe da omoguće građanima da dođu do posuđenog novca bez puno komplikacija.

Sve što trebate je kontaktirati online ili svoju matičnu banku ili kreditno financijsku tvrtku i zatražiti ponudu sa uvjetima. Zatražite od nekoliko različitih izvora više ponuda kako biste usporedili mikrokrediti uvjete, te odaberite najpovoljniju za vas i vaše financijske uvjete prema svojim mogućnostima otplate. Pošaljite odabranom kreditoru zahtjev i kopiju osobne iskaznice, te će vam mikrokredit niti odobren i uplaćen na vaš bankovni račun u iznenađujuće kratkom vremenskom roku.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.