Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Što su nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti su krediti koji se mogu utrošiti u bilo koju svrhu i o tome ne morate polagati račune banci. Za razliku od namjenskih koji se dižu za točno određenu namjenu, na primjer stambeni koji će se utrošiti na kupovinu stambenog prostora bilo da se radi o stanu ili kući. Namjenskih kredita za kupovinu automobila, za adaptaciju stana, za turističke namjene adaptacije stambenih jedinica za iznajmljivanje i slično.

Razlika između nenamjenskih i namjenskih je i u kamatnim stopama gdje je gotovo uvijek povoljnije uzeti namjenski kredit ako želite novac utrošiti u točno određenu namjenu. No, ukoliko vam je potrebna gotovina kako biste pokrili i neke druge troškove ili više vrsta namjene onda je nenamjenski kredit rješenje za vas.

Nenamjenski krediti mogu se dizati i većih iznosa poput 100.000 Eura i budite spremni da će provjeravati vašu kreditnu sposobnost kod tako velikog iznosa, te pripremite svu potrebnu dokumentaciju unaprijed kako biste smanjili broj odlazaka u banku i gubili vrijeme.

Nenamjenski krediti uvjeti

Nenamjenski krediti će se odobriti ukoliko je vaša kreditna sposobnost zadovoljavajuća u omjeru na iznos kredita koji dižete i rok otplate koji želite odabrati da otplaćujete.

Banke uz to gledaju koliko iznose vaša mjesečna primanja, opterećenost drugim kreditima, dugovanjima po kreditnim karticama i njihove limite čak iako niste limite iskoristili u cijelosti, dozvoljeni minus na tekućem računu jer sve to predstavlja opterećenja čak iako ne koristite sve to ulazi u izračun kreditne sposobnosti.

Osim toga banke gledaju vaše godine života, kakav je status vašeg zaposlenja, na određeno ili na neodređeno, te naravno visinu primanja. Ukoliko ste klijent banke duži niz godina banke imaju uvida u vašu platežnu moć i uzimaju u obzir ukoliko ste već dizali kredit i uredno ga otplatili. Kamatne stope mogu biti fiksne ili promjenjive kada se uzimaju nenamjenski krediti, te se oni mogu dići u euro valuti.

Nenamjenski krediti instrumenti osiguranja

Nenamjenski krediti s obzirom da se se uglavnom dižu na veće iznose zahtijevaju biti osigurani. Na primjer postoji polica osiguranja koja pokriva situaciju da u nekom periodu otplate ostanete bez zaposlenja te u tom periodu nećete moći otplaćivati redovne rate. Možete dogovoriti poček otplate kredita dok se ne zaposlite ili koristiti policu osiguranja koja se upravo ugovara za takve i slične situacije. Moguće je da ćete zbog loše zdravstvene situacije biti na višemjesečnom bolovanju a primanja od HZZO su limitirana pa možda nećete imati ista primanja kao da radite već puno manja.

Također kada se radi o većim iznosima kredita banka će tražiti i hipoteke na neku od vaših nekretnina ukoliko posjedujete nekretninu. Zadužnica i izjava o pljenidbi će biti zasigurno jedan od instrumenata osiguranja plaćanja, pa tako pripremite i novac za troškove javnog bilježnika jer ćete ugovor trebati solemnizirati kod javnog bilježnika, te ovjeriti zadužnicu. No, postoji i druga strana ukoliko ste u mogućnosti svaka banka će vam omogućiti prijevremenu otplatu kredita jer se nenamjenski krediti mogu otplatiti ranije uz naknadu koju banka određuje svojim internim pravilnicima.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.