Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Brzi krediti prednosti

Brzi krediti su krediti koje možete dobiti po vrlo povoljnim uvjetima i to jako brzo i jednostavno. Ukoliko se ne radi o ogromnom iznosu novca za posudbu, već se radi do maksimalno 4000 EUR ova vrsta kredita je za vas vrlo praktična i brza za realizaciju. Svi se u nekom trenutku života nađemo u situaciji kada nam nedostaje neka suma novaca kako bismo pokrili trenutne troškove koji su nas neugodno iznenadili i za koje nemamo novaca.

Brze kredite možete realizirati po vrlo povoljnim uvjetima i zato ne morate ići u banku već sve možete realizirati online. Uvjeti koje možete dobiti od kreditnih agencija su moguće i povoljniji nego što biste ih dobili u bankama. Razlog tome je jednostavan, netko tko radi sve preko weba nema troškova najma prostora, režija, plaća službenika u tolikoj mjeri kao kreditne tvrtke koje sve odrađuju online.

Brzi krediti se mogu upravo zbog takvog načina rada obraditi i odobriti vrlo brzo a to je jedna od najvećih prednosti brzih kredita u odnosu na klasične kredite koje inače dižete u bankama.

Brzi krediti bez provjere kreditne sposobnosti

Brzi krediti koje odobravaju kreditne agencije i tvrtke koje se bave potrošačkim kreditiranjem za manje iznose kredita ne traže platne liste i potvrde poslodavaca. Naime, ne provjerava se kreditna sposobnost upravo jer se radi o malim iznosima te kreditne agencije ne smatraju da je rizik velik. U interesu im je da građani dižu kredite i pozajmice jer ako svi budu imali stroge uvjete nitko neće dizati kredite i pozajmice i time zarada propada.

Brzi krediti bez provjere kreditne sposobnosti upravo zbog toga odgovaraju mnogim građanima, a naročito onima koji su u blokadi, nezaposleni, imaju mala primanja, studenti bez stalnih izvora primanja, umirovljenici čije mirovine su jako male u velikoj većini slučajeva.

Ukoliko se i dogodi da osoba ne može ratu otplatiti na vrijeme može se dogovoriti za odgodu ili za novi otplatni plan, pa čak i sa počekom dok se financijski ne oporavi ili ne pronađe zaposlenje na primjer. Najvažnije je na vrijeme javiti da sljedeća rata ne može biti uplaćena na vrijeme.

Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti koji se odobravaju bez provjere kreditne sposobnosti također su povoljni jer se ne traže osiguranja naplate. Ne traže se jamci ili sudužnici, ne traže se zadužnice ili ovjere kod javnog bilježnika o pljenidbi plaće i slična osiguranja naplate kredita.

Ovakav oblik kreditiranja za dizanje kredita manjih iznosa je vrlo povoljan za sve i pojednostavnjuje samu proceduru obrade i odobravanja kredita. Brzi krediti bez jamaca su krediti koji su vrlo primamljivi na tržištu jer ne trebate nikoga tražiti da vam bude jamac što je uvijek nelagodno i vrlo često dobijete odbijenicu od osoba koje ste tražili da vam budu jamci. Odnosi se nakon toga zategnu i neka prijateljstva zbog toga i pucaju zauvijek.

Za brzi kredit u manjem iznosu nema komplikacija sa papirologijom niti sa jamcima ili nekim drugim oblicima osiguranja, te sve možete obaviti online na jednostavna način. Trebate samo pronaći najpovoljniju kreditnu agenciju i poslati zahtjev za kreditom koji će vrlo brzo biti na vašem bankovnom računu.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.