Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zelena Banka: Kako Financijske Institucije Promiču Održivost

U današnje vrijeme, kada su ekološki izazovi sve prisutniji, banka igra ključnu ulogu u promicanju održivosti. Jedan od načina na koji financijske institucije postaju protagonisti ove promjene je kroz implementaciju zelenih kredita i fondova.

Zeleni krediti su financijski proizvodi koji su posebno dizajnirani za financiranje projekata koji imaju pozitivan utjecaj na okoliš. To uključuje, primjerice, projekte obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti ili smanjenja emisije stakleničkih plinova. Kroz ove kredite, banka ne samo da podržava održive inicijative, već i potiče razvoj zelenog tržišta.

S druge strane, zeleni fondovi su investicijski fondovi usmjereni na ulaganje u dionice, obveznice ili druge financijske instrumente koje izdaju tvrtke ili projekti s jakim ekološkim standardima.

Ovi fondovi ne samo da traže financijski povrat već i doprinos očuvanju okoliša. Tako financijske institucije, promičući ulaganja u ove fondove, ne samo da se profiliraju kao odgovorni ulagači već i kao aktivni sudionici u kreiranju zelenijeg gospodarstva.

Zelena Banka: Kako Financijske Institucije Promiču Održivost ne manifestira se samo kroz ponudu proizvoda već i kroz kriterije koji se primjenjuju prilikom odobravanja financiranja.

Takozvani “zelene hipoteke” postaju sve popularnije, gdje se niže kamatne stope nude klijentima koji investiraju u energetski učinkovite nekretnine ili provode ekološke renovacije svojih domova. To je još jedan primjer kako banka može potaknuti i pojedince na ekološki svjesno ponašanje.

Za uspjeh ovakvih inicijativa ključno je da banka osigura transparentnost i stroge kriterije za ono što se smatra ‘zelenim’ financiranjem. To uključuje ne samo praćenje utroška sredstava već i mjerenje stvarnog ekološkog učinka projekata koji se financiraju. Na taj način, zelene financijske proizvode prate jasni i mjerljivi ekološki ciljevi, što ih čini privlačnijima za investitore i klijente koji su sve svjesniji važnosti održivog razvoja.Financijske institucije igraju važnu ulogu u oblikovanju održive budućnosti, a jedan od ključnih načina na koji to čine je kroz investicijske strategije u kapitalnim tržištima. Zelena Banka: Kako Financijske Institucije Promiču Održivost može biti vidljiva kroz usmjeravanje kapitala prema tvrtkama i projektima koji podržavaju ekološku održivost i zelene inicijative. Banka se u tom kontekstu može smatrati katalizatorom za prelazak na zeleno gospodarstvo, pružajući potrebnu financijsku podršku i resurse.

Jedan od načina na koji banka to postiže je putem izdavanja zelenih obveznica. Te obveznice omogućuju prikupljanje sredstava za projekte koji imaju pozitivan utjecaj na okoliš, poput obnovljive energije, očuvanja voda, smanjenja emisija i poboljšanja energetske učinkovitosti.

Zelena Banka: Kako Financijske Institucije Promiču Održivost također se ostvaruje i kroz stvaranje i promoviranje indeksa održivosti koji investitorima omogućuju da svoja ulaganja usmjere prema održivim tvrtkama i industrijskim sektorima.

Osim toga, banka može promovirati održivost kroz svoje ulagačke fondove i portfelje, birajući ulaganja u tvrtke koje demonstriraju snažnu posvećenost održivosti i društveno odgovornom poslovanju. Takvim pristupom banka ne samo da potiče pozitivne promjene unutar tih tvrtki, već i šalje jasnu poruku tržištu o važnosti održivog razvoja.

Uz to, banka može koristiti svoj utjecaj kako bi poticala transparentnost i izvještavanje o održivosti. To uključuje pritisak na tvrtke da javno objave svoje ekološke, socijalne i upravljačke (ESG) performanse. Takvi podaci omogućuju investitorima da donose informirane odluke i podržavaju one entitete koji aktivno doprinose održivom razvoju.

Kroz sve ove aktivnosti, banka ne samo da doprinosi stvaranju održivijeg svijeta, već istovremeno može osigurati i stabilnost svojih investicija. Ulaganjem u održive projekte i tvrtke koje su usmjerene prema budućnosti, banka smanjuje rizik povezan s ekološkim promjenama i regulativom, istovremeno osiguravajući dugoročnu vrijednost za svoje dioničare i klijente.Edukacija i savjetovanje su ključni alati koje banka koristi kako bi promicala održivost među svojim klijentima. Svjesnost o ekološkim pitanjima i održivim financijskim proizvodima je temelj na kojem banka gradi svoju strategiju održivosti. Pružajući informacije i savjete, banka ne samo da educira svoje klijente o važnosti održivog razvoja, već ih i aktivno uključuje u procese koji vode ka zelenijem i održivijem svijetu.

Zelena Banka: Kako Financijske Institucije Promiču Održivost postiže se kroz radionice, seminare i objavljivanje edukativnih materijala koji klijente informiraju o prednostima ulaganja u zelene projekte i o načinima na koje njihove financijske odluke mogu imati pozitivan utjecaj na okoliš.

Savjetodavne usluge koje banka pruža mogu biti prilagođene pojedinačnim potrebama klijenta, bilo da se radi o malim poduzetnicima koji traže načine kako smanjiti svoj ekološki otisak ili o velikim korporacijama koje integriraju održive prakse u svoje poslovne strategije.

Kroz edukativne programe, banka pomaže klijentima razumjeti kompleksnost tržišta održivih financija te kako se kroz odabir održivih investicija može doprinijeti globalnim ciljevima poput onih postavljenih u Pariškom sporazumu o klimatskim promjenama. Osim što pruža znanje, banka kroz savjetovanje pomaže klijentima u identifikaciji prilika za održivi rast i povećanje konkurentnosti na tržištu koje sve više cijeni korporativnu odgovornost i ekološku svijest.

Zelena Banka: Kako Financijske Institucije Promiču Održivost nije samo o promicanju zelenih proizvoda i usluga, već i o izgradnji odnosa s klijentima zasnovanih na povjerenju i zajedničkim vrijednostima. U tom smislu, banka postaje partner u održivom razvoju, a ne samo pružatelj financijskih usluga. Kroz kontinuiranu edukaciju i profesionalno savjetovanje, banka ima moć oblikovati svijest i ponašanje svojih klijenata, što je neophodno za stvaranje održive budućnosti za sve.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.