Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Kada vam je račun blokiran trebate zajam na ruke

Sve više građana traži način kako doći do hitne gotovine a da zaobiđu svoje blokirane račune na koje se po zakonu ne može ništa uplatiti ili ako i može odmah će taj novac biti skinut za dugove i vi opet ne možete do gotovine. Kada vam je račun blokiran trebate zajam na ruke, jer ni na zaštićeni račun nema uplate. Nasreću, nebankarske kreditne kuće i ovlašteni privatni pozajmljivači su našli načina da gotovinu dobijete na ruke.

Naravno da ima i drugih situacija kada vam više odgovara zajam na ruke i to je na kraju vaša privatna stvar, važno je samo da odobreni iznos možete dobiti na ruke. Samo morate voditi računa da takve kredite, zajmove i pozajmice ručno i otplaćujete svaki mjesec, pa ne smijete zaboraviti datum uplate mjesečne rate za otplatu zajma. Ažurna otplata je u vašem interesu, jer samo uredni platiše mogu računati na novi zajam odmah, čim otplate postojeći zajam.

Zajam na ruke za seminar koji će vam omogućiti bolji posao

Mnogi ljudi se u potrazi za poslom prekvalificiraju na zanimanja koja su traženija i prvu prekvalifikaciju subvencionira država preko Burze za zapošljavanje. I vi bi se prekvalificirali, ali Burza trenutno ne nudi ništa što vas zanima, pa ste našli edukaciju koja vas zanima, ali nemate novca. Zajam na ruke za seminar koji će vam omogućiti bolji posao ili čak samostalan posao je ulaganje u sebe i svoju budućnost i možda najmudrija životna odluka u cijelom vašem životu.

Možda ste završili trogodišnju srednju školu i tek kada ste dospjeli na tržište rada vidite koliko vam fali ta četvrta godina i u koliko bi boljoj situaciji bili da ste završili i taj četvrti razred. Možete tu godinu završiti izvanredno, ali plaća se, a vi radite za minimalac. Zajam na ruke vam može platiti školarinu za tu četvrtu godinu, bit će to za vas karta za put u bolji život, a otplatit ćete bezbolno na prihvatljive mjesečne rate.

Zajam na ruke za vraćanje postojećih dugova

Bili ste neko vrijeme bez posla i zadužili se na sve strane, samo da nekako preživite. Sada ste dobili neki privremeni posao na ugovor, a vaši vjerovnici traže svoj novac. Naravno da na ugovor na neodređeno u banci ne možete dobiti kredit, ali zajam na ruke za vraćanje postojećih dugova uvijek možete zatražiti online putem i odmah dobiti gotovinu, vratiti dugove, spasiti obraz i sačuvati prijateljstva i dobre međuljudske odnose sa svima koji su vam pomogli.

Zajam na ruke vam može zatrebati i zbog nekih drugih razloga za koje vas nitko neće pitati pri predaji online zahtjeva za zajam, jer je to vaša privatna stvar. Važno je samo da znate da je moguće takav zajam zatražiti i dobiti, da su uvjeti takvog pozajmljivanja jednako povoljni i isti kao i isplata na račun, da je takva posudba sigurna, ali morate paziti od koga posuđujete jer je puno internetskih varalica, držite se provjerenih zajmodavaca.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.