Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice – vaša najbolja financijska injekcija

Financijske nepogode je nešto što je u današnjem svijetu postalo neizbježno. Od kako je krenula pandemija, došlo je i do ekonomske krize te cijene svih stvari, od proizvoda i usluga sve do energenata, su značajno narasle tokom ovih godina. Istovremeno, naše plaće nisu pretjerano puno narasle, čak naprotiv, nekima su ostale iste dok nekima su čak i pale. Zbog toga mnogi ljudi se financijski muče, i jedva spajaju kraj s krajem. Ako im se zalomi neki neočekivani trošak, stvari postaju puno gore i počinjete se posvuda zaduživati sve do točke kada više nemate drugih opcija i počinjete se utapati u silnim troškovima i dugovima. No, sreća je ta što se financijsko tržište jako proširilo te su niknuli novi kreditni proizvodi od kojih su vercon pozajmice najpopularniji izbor među građanima. Vercon pozajmice su vam odlična solucija kada vam je prijeko potreban novac i nemate drugih načina kako da do novca dođete.

Vercon pozajmice – minimalni uvjeti i papirologija

Vercon pozajmice su vam jedno od najboljih načina kako možete na brz i efikasan način doći do svoje pozajmice bez puno čekanja i gubljenja vremena. Vercon pozajmice su bile primarno napravljene za sve građane kojima je prijeko potreban novac kako bi mogli uspješno se riješiti svih starih dugova i trenutnih troškova. Tim koji stoji iza ovih pozajmica jako dobro zna kako je to kada vam iskrsne neki neočekivani trošak za kojeg niste baš financijski spremni ga pokriti odmah u cijelosti. Zato su napravili ove pozajmice koje može svaki građanin bez problema doći do njega. Kod njih, za razliku od banke, ne morate ispunjavati razne preduvjete ili kriterije, dovoljno je već da imate redovna mjesečna primanja, bilo da se to radilo o plaći ili o mirovini, te da imate čist i uredan tekući račun koji se ne nalazi u blokadi ili pod zaštitom od strane vaše banke. Što se tiče od papirologije, samo će vam biti potrebna vaša osobna iskaznica i ništa drugo.

Vercon pozajmice – brzo ugovaranje i isplata

Kako biste došli do vercon pozajmice, sve što trebate učiniti je samo ispuniti kratki obrazac za slanje zahtjeva. Obrazac možete pronaći već na njihovoj početnoj stranici. U obrascu morate prvo im navesti koji vam iznos vercon pozajmice treba te koji vam rok otplate paše, te im zatim navesti sve točne osobne podatke i priložiti uz vašu prijavu i presliku svoje važeće osobne iskaznice. Nakon što ste im poslali svoju prijavu, već za manje od 15 minuta možete očekivati povratne informacije od njih. Jako su poznati po tome što brzo obrađuju zahtjeve. Znaju kako je to kada vam je pod hitno potreban novac, zbog čega su kreirali ovaj novi način dolaska do novca. U samo par minuta možete im poslati svoj zahtjev, i ako ste im poslali zahtjev unutar njihovog radnog vremena, već za 15 minuta ćete dobiti i odobrenje kao i isplatu novca na svoj tekući račun kojeg ste naveli u prijavi.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.