Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 08.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupi jamstvo

Trebaš veći kredit nemaš jamca kupi jamstvo

Za većinu kredita banke traže jamce, a za one veće i više jamaca i sudužnika. I kod nebankarskih kreditnih kuća je za veće kredite priložiti neko jamstvo za kredit, no, ako trebaš veći kredit nemaš jamca kupi jamstvo, jer je to najbolje, a često i jedno jamstvo koje možete dobiti, jer više nitko nikom ne želi biti jamac. Jamstvo vam osiguravaju osiguravajuće kuće po utvrđenoj cijeni upravo zato jer ljudi više ne žele biti jamci.

U čemu je problem s jamcima, e i tome su banke kumovale, naime, čim ste nekome jamac vi u banci gubite kreditnu sposobnost i ne možete dignuti kredit ni da vam kuća izgori, a kažnjeni ste samo zato jer ste prijatelju bili jamac za njegov kredit. E pa ako su jamci “izumrla” vrsta, a tebi treba kredit, a ti kupi jamstvo i realiziraj kredit koji ti život znači, to je dobro rješenje svima onima koji nemaju drugog izbora.

Trebaš veliki stambeni kredit kupi jamstvo

Ako govorimo o običnim ljudima onda je namaknuti krov nad glavom obično najkrupniji financijski zalogaj u njihovom životu stambeni kredit. Banke su tu vrlo rigorozne i traže sva moguća osiguranja takvog kredita, prosjeke plaća, potvrde poslodavaca, svu dokumentaciju nekretnine koju kupujete, ponekada i procjenu građevinskog vještaka i jamce i sudužnike i sve ovjereno kod javnog bilježnika. Može to i jednostavnije, trebaš veliki stambeni kredit kupi jamstvo online putem kod predaje zahtjeva za kredit i pričekaj odobrenje.

Događa se da izgubite živce i vrijeme prikupljajući sve što banka traži, platite obradu kredita, ovjeru kod javnog bilježnika i banka vam na kraju odbije dati kredit. U nebankarskim kreditnim kućama nema odbijenica, kupi jamstvo i kupi stan, sigurnost i mir svojoj obitelji. Napravi uslugu sam sebi, poštedi sebe od svih frustracija i stresova sa bankarskom kompliciranom papirologijom i umjesto troška za građevinskog vještaka potroši na zajamčeno dobivanje kredita bez peripetija i birokratskog zanovijetanja i kompliciranja.

Kako bez novca koristiti opciju kupi jamstvo

Krećete u potragu za većim kreditom, a najviše vas muči kako bez novca koristiti opciju kupi jamstvo, a ne bi trebalo, jer se troškovi jamstva mogu izuzeti iz odobrenog kredita i proslijediti na račun osiguranja od kojeg kupujete jamstvo. Informirajte se na službenim web stranicama nebankarskih kreditnih kuća o cijeni jamstva i protokolu za kupnju jamstva. Na oglednim kalkulatorima možete izračunati koliko novca će biti izuzeto iz odobrenog kredita pri isplati na ime kupljenog jamstva.

Upravo zato što se trošak kupi jamstvo izuzima iz kredita dobro isplanirajte svoj online kreditni zahtjev prije nego što ga predate, jer morate unaprijed znati koliko ste tražili, koliko vam je odobreno i koliko novca će sjesti na vaš račun kada se izuzme trošak jamstva. zato postoje ogledni kalkulatori da možete napraviti ogledne izračune za možda više različitih iznosa kredita. Isto vrijedi i za rokove otplate u odnosu na visinu mjesečne rate otplate kredita, provjere pomažu izabrati najpovoljniju opciju.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.