Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Što su krediti bez hroka?

Moderniji i brži način života je svakako donio mnoge prednosti, ali isto tako i mane. Mane se najviše svode na naš kućni budžet, stoga je veliki postotak građanstva u situaciji kada traže mogućnost ugovaranja određenih kredita. Krediti bez hroka podrazumijevaju ugovaranje kredita bez dodatne provjere kreditne sposobnosti, što znači da se mnogima otvara mogućnost dodatnih financija. Što su zapravo krediti bez hroka? U najjednostavnijem opisu, riječ je o kreditu koji se može ostvariti bez provjere kreditne sposobnosti.

Navedeni kredit se uzima kod raznih ovlaštenih zajmodavaca ili kreditnih agencija. Vaša kreditna povijest je Vaša osobna stvar, što znači da crne liste dužnika ne postoje u navedenom obliku kreditiranja. Navedeni krediti se izdaju u manjim novčanim svotama, i često su kraćeg roka otplate. Radi se o iznosima od 75 EUR do 4000 EUR, a rok otplate može iznositi do 18 mjeseci. Važno je naglasiti da kamatne stope mogu iznositi 0% ukoliko naiđete na dobru ponudu – što znači da vraćate samo posuđeni novac bez ikakvih naknada.

Kreditne kuće i krediti bez hroka

Živimo u vremenu kada i najmanji dug utječe na našu kreditnu sposobnost i odobrenje za kredit. Kako bi se stalo na kraj ovim rigoroznim uvjetima, kreditne kuće su odlučile lansirati ponudu krediti bez hroka. Što su zapravo kreditne kuće postigle s navedenim? Trend zaduženja je u neprestanom porastu, što znači da broj kreditno nesposobnih sve više i više raste. Danas se ugrubo procjenjuje da je 325 tisuća građana kreditno nesposobno, što znači da oni nemaju mogućnost pomoći sa strane banke.

Krediti bez hroka su krediti koji mogu pomoći navedenom broju građana da opet stanu na svoje noge. Kako su kreditne kuće izvele takav kredit? Važno je naglasiti da kreditne kuće ne funkcioniraju na isti princip kao banke. Iako moraju slijediti određena pravila, kreditne kuće kao nebankarska institucija sama određuje svoja pravila kreditiranja. Pošto je riječ o kreditnim kućama, one ne posluju s Hrok-om. Hrok je skraćenica za Hrvatski registar obveza po kreditima i riječ je o registru koji sadrži sve informacije o dugovanjima građana.

Zašto krediti bez hroka ne zahtijevaju kreditnu sposobnost?

Naveli smo kako kreditne kuće posluju na drugačiji princip nego tradicionalne banke. Bankama su određena izvješća potrebna kako bi mogli procijeniti da li je određeni klijent rizičan ili ne. Krediti bez hroka ne zahtijevaju dodatne provjere klijenata, no oni se ne odobravaju svakome. Kreditne kuće također gledaju na rizične klijente, samo što one svoju odluku donose na temelju primanja osobe, ne na temelju kreditne sposobnosti. Gdje se mogu zatražiti krediti bez hroka? Navedene kredite možete zatražiti preko brojnih kreditnih kuća ili ovlaštenih online zajmodavaca.

Ukoliko prvi put tražite navedeni kredit, tada preporučujemo da pretragu izvršite preko specijaliziranih web stranica. Navedene stranice će Vam ponuditi najbolje opcije, kao i najsigurnije zajmodavce. Navedeni krediti se ostvaruju prijavom na stranicu zajmodavca i slanjem zahtjeva. Vaš zahtjev se obrađuje već isti dan, ili u roku od 24 sata. Pri odobravanju kredita, potpisat ćete e ugovor koji služi kao dokaz zaduživanja i nakon toga slijedi isplata. Naravno, postoji i mogućnost odbijanja, a u tom slučaju dobivate obrazloženje zašto ste odbijeni.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.