Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Što je kratkoročna pozajmica?

Svakome od nas se dogodilo da smo ostali bez novaca u nezgodnom trenutku. Što kada se u tom trenutku pojavi nenadani trošak kojeg je potrebno hitno riješiti? U tom slučaju, kratkoročna pozajmica bi bila dobra opcija. Što je zapravo kratkoročna pozajmica? Navedenu pozajmicu možemo opisati kao kratkoročni nenamjenski manji kredit koji se ostvaruje u roku od 24 sata. Pozajmica se ostvaruje online putem, bez suvišne papirologije ili dodatnih instrumenata osiguranja. Da li je navedena pozajmica dio bankovne ponude? Ne. I dok banke svakako imaju ponudu pozajmica, za njihovo ostvarenje se traži kreditna sposobnost građana.

Kratkoročne pozajmice su ponuda kreditnih agencija ili ovlaštenih zajmodavaca koji posluju online. Njihovi kriteriji odobravanja ne zahtijevaju kreditnu sposobnost, što znači da je ona lako dostupna svim građanima. Za koga su navedene pozajmice predviđene? One su predviđene za sve one klijente kojima je hitno potreban novac, a nemaju vremena za čekanje ili nisu kreditno sposobni. Navedena pozajmica je savršena solucija ukoliko Vam je potrebna manja svota novaca, jer ona je po svojoj prirodi kratkoročna i ne zahtijeva dugoročnu otplatu koja stvara naknadne financijske probleme.

Kako se ostvaruje kratkoročna pozajmica?

Kratkoročna pozajmica se ostvaruje u veoma kratkom roku. One se uglavnom sklapaju online putem uz pomoć ispunjavanja određenog obrasca sa strane zajmodavca. Svojeg zajmodavca ili ponudu pretražujete online i nakon toga samo slijedite proces ostvarenja. Stručnjaci savjetuju da pretragu zajmova vršite preko specijaliziranih web stranica koje će Vam automatski pronaći najbolju i najsigurniju opciju. Za njeno ostvarivanje nije Vam potrebna nikakva naknadna dokumentacija, i ne morate strepiti danima da li je ona odobrena ili ne.

Kratkoročna pozajmica se odobrava unutar 15-ak minuta ili najkasnije u roku od 24 sata. Uz sve navedeno, Vi štedite svoje vrijeme i novac jer cijelu proceduru odrađujete preko osobnog računala. Da li morate ispunjavati određene uvjete za ostvarivanje navedene pozajmice? Odgovor je da. Morate biti punoljetni građanin RH, imati otvoreni tekući račun i imati dokaze o redovitim mjesečnim primanjima. Važno je naglasiti da pri ugovaranju online pozajmice ne plaćate dodatne troškove obrade, već samo kamate. Sami ćete odlučiti koju visinu pozajmice želite i koji rok otplate Vam najviše odgovara.

Koliko iznosi kratkoročna pozajmica?

Kratkoročne pozajmice najčešće dolaze u svoti od 75 EUR do 4000 EUR. Naravno, visina ponude će ovisiti od zajmodavca do zajmodavca, što znači da negdje možete ostvariti i veći iznos pozajmice. Kratkoročna pozajmica nije napravljena s ciljem velikog ulaganja, već s ciljem da pomogne onima u potrebi. Što je s rokom otplate? Kada odabirete visinu tražene svote, odabirete i željeni rok otplate. Navedeno činite preko kreditnog kalkulatora koji će Vam automatski izračunati sve troškove vezane za pozajmicu. Koliko iznosi kratkoročna pozajmica?

Pošto ona ne sadrži naknade obrade, već samo i kamate, dolazite do minimalnog iznosa vračanja. Važno je naglasiti kako možete pronaći i pozajmice bez kamata, no u tom slučaju iznos pozajmice mora biti što manji. Da li se pozajmica odobrava svakome? Naravno da ne. Iako online zajmodavci imaju manje stroga pravila nego banke, to ne znači da oni nemaju procjenu rizika kod klijenta. Klijenti koji traže preveliki iznos isplate, a na temelju platnih lista se vidi kako si to ne mogu priuštiti dobivaju odbijenicu. Pozajmice se striktno odobravaju onima koji pokažu financijsku mogućnost vračanja novca.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.