Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do novca

Zarada je način kako do novca

U besparici ste, plaća vam nije dovoljna da pokrijete sve egzistencijalne troškove i pitate se kako do novca. Dodatna zarada je dobar način kako do novca kada vam postojeća zarada nije dovoljna ili naknada koju dobivate sa burze nije dovoljna, odnosno uopće ne zarađujete ni na koji način a posao ne možete pronaći.

Posao je uvijek dobar način kako zaraditi potreban novac, bez obzira radi li se o dodatnom prihodu za vaš kućni budget ili imate neke izvanredne troškove za koje nemate dovoljno ušteđevine.

Svakome od nas se tokom godine doista i dese situacije kada trebamo dodatni novac, u velikoj većini su to kvarovi automobila ili kućanskih aparata, privatno liječenje, a ponekad su to i putovanja koja želite konačno ostvariti. Bez obzira koji je uzrok potrebe za novcem zarađivanje je uvijek najbolji način da dođete do potrebnog novca. Raditi možete i honorarno ono u čemu ste dobri, na primjer zanimanje vam je ličilac, u slobodno vrijeme možete raditi taj posao za svoj džep.

Pozajmica je način kako do novca

Pozajmica je također jedan od načina kako do novca. No, budite svjesni da kada novac pozajmljujete morate ga i vratiti, uz određenu cijenu posudbe, kamatu. Bilo da dižete pozajmicu u banci, kreditno financijskoj tvrtki kamatu ćete platiti ili naknadu za posuđeni novac. Kad pozajmljujete novac pripazite na uvjete koji su u ponudi.

Ako ste se odlučili da je pozajmica jedini način kako do novca jer vam novac treba hitno, prikupite nekoliko ponuda kako biste usporedili uvjete. Možete se i iznenaditi ugodno da će vam neka od ponuda biti puno povoljnija od svih ostalih koje ste uspjeli prikupiti za usporedbu. Kamatne stope su uglavnom svugdje iste i prate tržišne trendove.

No, moguće je da će neka ponuda imati mogućnost dizanja pozajmice bez dodatne papirologije i provjere kreditne sposobnosti i bez davanja osiguranja naplate u obliku jamaca, zadužnica, izjava o zapljeni računa i slično. Takve su ponude za pozajmicu povoljne za vas ukoliko je vaša kreditna sposobnost niska, a novac vam treba sada odmah.

Hobijem način kako do novca

Postoje i drugi načini kako do novca o kojima možda već jeste ili niste razmišljali. Na primjer bavite se nekim hobijem, slikate ili planinarite. Svoj hobi možete unovčiti na način da na primjer prodajete svoje slike ili izrađujete slike po narudžbi. Ako ste planinar koji se bavi penjanjem godinama imate već puno iskustva i zapravo na granici ste profesionalnog planinara uvijek možete davati usluge vodiča planinara grupama koje su početnici i kojima je potreban stručnjak voditelj.

No, hobi nije jedini način kako do novca. To možete i prodavanjem svojih starih stvari koje imaju neku vrijednost. Možete prodavati predmete, staru odjeću koja nije puno nošena i izgleda kao nova, a vi je niste godinama ni taknuli već vam zauzima mjesto u ormaru. Imate pun tavan ili podrum starina poput pegle na paru, starih lampi. Postoje kolekcionari takvih starina koji su voljni platiti i puno novaca da bi došli do nekog predmeta. A prodavati možete svašta, što god imate što se na tržištu starina traži.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.