Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam se ostvaruje preko interneta!

Nije nikakva tajna da je potreba za novcem danas veća nego ikada prije! Troškovi života samo rastu – a tu ubrajamo režije, kupnju hrane, kupnju odjeće i obuće. Naravno, ovdje ubrajamo i troškove putovanja s autom ili javnim prijevozom, gablec na poslu, određenu sitnicu koju si želimo priuštiti. Kada sve navedeno stavimo na papir, dobivamo ogromne troškove koji nerijetko probijaju kućni budžet. Teško je iz mjeseca u mjesec balansirati financije, osobito ako nam negdje nedostaje novac. Što učiniti u takvoj situaciji?

Extra brzi zajam ne bi bila loša opcija. Navedeni zajam Vam omogućuje pokrivanje troškova u rekordnom roku, a za uzvrat nudi kratkoročni ili dugoročni plan otplate – sve ovisno o vašim mogućnostima i željama. Extra brzi zajam se može ostvariti u roku od 15-ak minuta, i ne traži dodatne pregovore i razmatranja. Od Vas se jedino očekuje da ste punoljetni građanin RH koji ima otvoreni tekući račun, i fiksna mjesečna primanja. Ukoliko se borite s financijskim problemima, imajte na umu da postoji jednostavno rješenje, a to jednostavno rješenje je udaljeno na svega par klikova.

Extra brzi zajam je najjednostavniji oblik kreditiranja!

Brzi zajmovi su osmišljeni s ciljem da pokriju nenadane troškove koji kompliciraju život. Extra brzi zajam pripada u najjednostavnije oblike kreditiranja, a razlozi za to su brojni. Extra brzi zajam pokazuje jednostavni način ostvarivanje kredita, što znači da se on može ostvariti bez dokazivanja kreditne sposobnosti. Zašto je kreditna sposobnost inače bitna? U bankarskom svijetu kredita, bez kreditne sposobnosti nema niti kredita. Ukoliko ne ispunjavate stroge kriterije banke, Vi predstavljate određeni rizik i niste dobar kandidat za isplatu.

Što se sve gleda za kreditnu sposobnost? Poslodavac, ugovor o radu, visina plaće, moguća zaduženja, prijašnji krediti ili drugi oblici financiranja. U prijevodu, ako sve nije savršeno nemate što tražiti. Kod online zajmodavaca – kreditnih kuća i ovlaštenih zajmodavaca, kreditna sposobnost ne postoji. Kako se ona procjenjuju kandidati? Da, neće svaka osoba dobiti odobrenje za zajam, a to će ponajviše ovisiti o traženom iznosu zajma i priloženoj platnoj listi. Nepromišljene ponude često predstavljaju rizik, i one će biti odbijene.

Extra brzi zajam pripada u novi model kreditnog poslovanja

Iako digitalno kreditno poslovanje nije novitet na kreditnom tržištu, u Hrvatskoj se ovaj oblik kreditiranja ne koristi tako često. Razlog? Ljudi se boje promjene, ne vjeruju online načinima poslovanja, boje se prevare. Istina je da su krediti trenutno najtraženiji oblik novaca, no nema svatko mogućnosti za ostvarenje bankovnog kredita. Također je važno naglasiti da promjene na tržištu utječu i na stabilne i pouzdane kredite, što znači da bi određeni građani mogli skuplje plaćati svoji posuđeni kredit.

Extra brzi zajam nije ništa manje vrijedan od klasičnog bankarskog zajma, jedina je razlika između visine isplate i procesu ostvarenja. U primjeru, extra brzi zajam nema veće kamate nego bankarski oblik. Prednost navedenog zajma je samostalni odabir visine i roka otplate, dok se u bankama visina i otplata dogovara sa bankarom. Banke će Vam često prešutjeti malena slova i skrivene troškove, dok kreditne kuće posluju veoma transparentno. Što se onda najviše isplati? Izbor je na Vama samima. Prije bilo kakvog podizanja kredita, važno je da obratite pažnju na svoje financijsko stanje.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.