Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica je sinonim za internetsko kreditiranje

Internetski krediti, zajmovi i pozajmice pokrivaju golemi dio kreditnog tržišta, zapravo pokrivaju brzo kreditiranje za sve skupine tražitelja kredita i pokrivaju sve građane kojima su banke zalupile vrata pred nosom. E pozajmica je sinonim za internetsko kreditiranje i pripada skupini brojnih, vrlo različitih internetskih kreditnih paketa, pripada podskupini najbržih isplata pod vrlo povoljnim uvjetima kreditiranja, bez papirologije, sa najbržim odobravanjem zajma, ekspresnom isplatom na račun ili na ruke, prema dogovoru i prihvatljivim rokovima otplate.

E pozajmica je kreditni proizvod online banaka, to je vrsta kratkoročnog zajma koji se odobrava obično na rok od 1 – 12 mjeseci i to je najbrža pozajmica na cijelom kreditnom tržištu. Službene info stranice transparentno donose sve detalje o ovoj vrsti internetskih kredita, zajmova i pozajmica, o kamatama po zajmu, rokovima otplate i brzoj isplati. Ako ste u financijskoj krizi svoj online zahtjev za pozajmicu možete poslati sa kućnog kompjutera ili sa svoga pametnog telefona ma gdje bili.

E pozajmica je najpovoljnija, najbrža i najsigurnija posudba novca

Internetske pozajmice su posudbe manjih iznosa novca na kraći rok, zajmovi su posudbe malo većih iznosa novca na možda i malo duži rok, a krediti su posudbe još većih iznosa novca na još duži rok otplate. Uvjeti svih ovih kreditnih paketa su povoljni i sigurni, a diskrecija i privatnost zajmoprimca su apsolutno zaštićeni. E pozajmica je najpovoljnija, najbrža i najsigurnija posudba novca, sve, cijela kreditna procedura se odvija online putem kao i isplata na račun.

Isplata E pozajmica se može dogovoriti i na ruke ako vam je račun blokiran, a to je velika prednost jer tako posuđivati na ruke možete samo od prijatelja ili rodbine koji ni sami za sebe nemaju dovoljno novca. Ako u banci nemate šansi išta dobiti, pred rodbinom i prijateljima se ne želite ponižavati i moljakati onda su internetski krediti, zajmovi i pozajmice vaš jedini izlaz, a i dobra prilika da se naviknete pokloniti povjerenje i nebankarskim kreditnim kućama.

E pozajmica je online bankarenje u modernom svijetu

Internet je ušao u sve pore života modernog svijeta, a već su stasale generacije koje se ni ne sjećaju kako je izgledalo vrijeme bez interneta i kako se uopće živjelo bez interneta. E pozajmica je online bankarenje u modernom svijetu, za ljude koji su digitalno pismeni i sve svoje poslove obavljaju preko interneta, sa svog kućnog računala ili sa svog pametnog telefona u hodu, ma gdje bili. Cijela kreditna procedura je osmišljena za digitalno kreditiranje.

E pozajmica je vaša online banka koja je uvijek s vama i uvijek vam je pri ruci. Kamate su zakonski određene za sve kreditne subjekte (gornja granica), ali svejedno morate paziti kod koga posuđujete, jer varalica ima svuda, a na internetu još i više. Posuđujte u nebankarskim kreditnim kućama koje legalno posluju i kod ovlaštenih privatnih pozajmljivača ako želite sigurnu, legalnu i povoljnu brzu posudbu gotovine. Ako ste već posuđivali i bili zadovoljni, kada ponovo trebate pozajmicu držite se istog zajmodavca.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.