Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate je sve popularniji

Sigurno ste primijetili kako su oglasnici i internet puni oglasa koji nude brzi zajam na rate, ili neki drugi oblik brzog novca. O čemu se zapravo radi? Brzi zajam, brzi kredit i brze pozajmice su postali najjednostavniji oblik kreditiranja u današnjem svijetu. Riječ je o brzom novcu koji se ostvaruje već danas, ili najkasnije u roku od 24 sata. Što je to brzi zajam na rate? Navedeni zajam se može opisati kao manji, kratkoročni nenamjenski kredit koji dolazi u određenim iznosima. Velika prednost je njihova kratkoročna otplata, što ih čini savršenim izborom za sve one koji nisu spremni na dugoročnu financijsku obvezu.

Kao što samo ime govori, zajam se otplaćuje u ratama ili u jednoj otplati – ovisno o željama i mogućnostima. Navedeni zajam dolazi u visini od 75 EUR do 4000 EUR, i rok otplate može iznositi do 18 mjeseci. Zajmovi su danas najpopularniji oblik financiranja na kreditnom tržištu, a razlog je njihova jednostavnost i praktičnost. Važno je naglasiti da kao novi klijent u svijetu zajmova ostvarujete pravo samo na manje iznose, što je u redu ako uzmemo u obzir da Vam nije potrebna kreditna sposobnost.

Koji su najčešći uvjeti za brzi zajam na rate?

Pitate se kako zatražiti brzi zajam na rate i koje uvjete morate ispunjavati kao novi klijent? Navedeni zajam se traži online putem, i prvi korak je ostvarivanje kontakta s odabranim zajmodavcem. Kako biste to ostvarili, morate pronađi najboljeg zajmodavca ili ponudu. Ovakav tip zajmova dolazi sa strane kreditnih agencija ili ovlaštenih zajmodavaca koji svoje usluge nude putem interneta. Ovo znači da je Vaš prvi korak pretraga ponude. Preporučuje se traženje ponude preko specijaliziranih web stranica koje se bave analizom kreditnog tržišta.

Kada pronađete odgovarajuću ponudu, sljedeći korak je klik na nju i preusmjeravanje na web lokaciju zajmodavca. Kako bi ostvarili pravo na zajam, morate se registrirati i prijaviti kao novi klijent. Nakon navedenog, dočekat će Vas koraci koji kreiraju Vašu ponudu. Morate odabrati visinu željenog iznosa i rok otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora, ispuniti online obrazac s osobnim podacima, priložiti potrebnu dokumentaciju i prihvatiti politiku poslovanja. Kreiranu ponudu šaljete zajmodavcu i čekate na odgovor. Tko sve ostvaruje pravo na brzi zajam na rate? Ovaj zajam mogu zatražiti svi punoljetni građani koji imaju otvoreni tekući račun i dokaze o redovitom mjesečnom primanju.

Brzi zajam na rate i njegove prednosti

Brzi zajam na rate svakako ima mnoge prednosti. Najveća prednost je činjenica da ne morate biti kreditno sposobni i ne morate prilagati more dokumentacije. Da li ovo znači da se navedeni zajam odobrava svakome? Odgovor je ne. Kreditne agencije isto tako imaju procjenu rizika nad klijentom, što znači da se zajam odobrava samo onim građanima koji dokažu preko platnih lista da oni mogu snositi troškove vračanja zajma. Brzi zajam na rate je savršena solucija za sve građane kojima je potreban brzi novac, a ne žele čekati dugotrajna odobrenja.

Oni su također idealna opcija za sve građane koji nisu kreditno sposobni a hitno im je potreban novac. Navedeni zajam mogu ostvariti svi građani koji ispunjavaju gore navedene uvjete – što znači da nije bitno da li ste umirovljenik, student, osoba koja radi na određeno itd. Kako izgleda proces odobrenja i kada se zajmovi ne odobravaju? Pri procesu odobrenja, Vama se na potpis šalje e ugovor nakon kojeg slijedi isplata na tekući račun. U slučaju da Vas zajmodavac odbije, on će Vam jasno navesti razlog zašto.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.