Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 08.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije za nezaposlene

Brzi krediti bez papirologije su najbolje rješenje kada nezaposlena osoba traži kredit. Ovakav oblik kreditiranja se može dobiti za manje iznose kredita, naravno da ovakvim kreditiranjem ne možete dobiti kredit u protuvrijednosti 30,50 ili 100 tisuća eura, već se radi o manjim iznosima kredita pa se ne traže dodatne papirologije.

Dodatne papirologije predstavljaju platne liste, potvrde poslodavca da će ustezati od plaće u slučaju vašeg neplaćanja kredita, ne traže se izjave o pljenidbi vašeg bankovnog računa. A sve vam to odgovara jer ste nezaposlena osoba koja nema stalnih primanja i ne možete kreditoru donijeti platne liste kad ih nemate, a ni potvrdu poslodavca jer ga nemate.

Brzi krediti bez papirologije osim što se ne traže dokumentacije za provjeru kreditne sposobnosti imaju tu veliku prednost što su stvarno brzi pa ponekad od trenutka podnošenja zahtjeva do isplate na vaš bankovni račun može proći vrlo malo vremena, ako kažemo da ima slučajeva da je kredit došao u roku 15 minuta vjerujte moguće je.

Brzi krediti bez papirologije za blokirane

Brzi krediti bez papirologije su i za blokirane osobe odlično rješenje jer blokirane osobe imaju kreditnu sposobnost negativno izraženu upravo zbog blokade. A u blokadu su ušli temeljem neke ovrhe zbog neplaćanja bilo računa za režije, bilo zbog neplaćanja postojećih obaveza po kreditima i pozajmicama.

Blokirane osobe koje su zaposlene primaju zagarantirani egzistencijalni minimum plaće na zaštićeni račun kako bi mogli preživjeti i održati svoju egzistenciju. A na blokirani račun im se preusmjerava ostatak novca, te dok se ovrha ne podmiri račun će ostati blokiran.

Brzi krediti bez papirologije za blokirane je povoljno iz razloga što se prvo ne provjerava kreditna sposobnost, drugo što uopće netko želi dati novi kredit osobi koja je već dokazala da na vrijeme ne plaća svoje obaveze. No kreditori su toga svjesni i zato se ograničavaju iznosi koji se ovakvim kreditima odobravaju te su spremni podnijeti rizik neplaćanja ili dogovoriti novi otplatni plan za blokiranu osobu u ritmu koji će odgovarati za redovitu otplatu.

Brzi krediti bez papirologije za studente i umirovljenike

Brzi krediti bez papirologije povoljni su i za studente koji nemaju redovita primanja jer tvrtke zapošljavaju studente sezonski i prema povećanim potrebama za radnicima, ali i za umirovljenike koji imaju male mirovine. S obzirom na male iznose ovakvih gotovinskih kredita studentima i umirovljenicima je ovakvo kreditiranje također povoljno.

S obzirom da se ne traže platne liste i potvrde o mirovinama znači da se ne provjerava kreditna sposobnost pa je na taj način omogućeno dizanje kreditiranje i ovih dviju skupina punoljetnih građana.

Brzi krediti bez papirologije svakako su povoljno rješenje ne samo zbog toga što se ne provjerava kreditna sposobnost, nego i zato što je sama realizacija vrlo brza pa nije potrebno čekanje od tjedan ili više dana da bi se kredit realizirao i novac bio na bankovnom računu osobe kojoj brzi kredit bez papirologije treba. Svi smo nestrpljivi kada je novac u pitanju pa tako i studenti i umirovljenici, a brza realizacija bez instrumenata osiguranja plaćanja dodatni je poticaj za traženje takvih kredita.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.