Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca – novi način financiranja

Nalazite se pred zidom i ne znate kako ga prijeći? Novčane brige su vam se popele preko glave i ne vidite izlaz iz ove situacije? Morate nekako se riješiti starih dugova i trenutnih računa, ali nemate dovoljno novca da sve skupa pokrijete? U tom trenutku ste svjesni da vam je potreban kredit no ne izgledate kreditno dobro kod svoje banke i svjesni ste da bi vam trebao jamac, no nitko iz vašeg kruga poznanstva nije idealan kandidat za ovu ulogu. U tom trenutku su vam potrebni brzi krediti bez jamaca s kojima možete računati. Kreditna kuća je prije nekog vremena uvela u svoju ponudu brzi krediti bez jamaca koji vam jamče sigurno odobrenje i isplatu novca na vaš tekući račun. Veoma se lako i brzo ugovaraju te je isplata sredstava moguća već isti dan kada ste i poslali svoju prijavu. Za ovu vrstu kredita neće vam trebati niti jamca kao niti puno dokumenata da biste ga dobili.

Brzi krediti bez jamaca – svima dostupno rješenje

Kao što vam i samo ime već otkriva, brzi krediti bez jamaca se mogu dobiti kod kreditne kuće bez da će vam trebati jamca ili sudužnik. Kod kreditne kuće, za razliku od obične komercijalne banke, nema puno komplikacija niti išta takvo. Svjesni su toga da kada vam je novac pod hitno potreban, vi nemate vremena za komplikacije i odugovlačenje. Kada vam treba pod hitno novac, onda vam treba novac sad i odmah. Zato je kreditna kuća uvela u svoju bogatu ponudu brzi krediti bez jamaca koji su dizajnirani za klijente kojima je pod hitno potreban novac i ne mogu više dalje čekati. Kod ugovaranja ovog tipa kredita, dovoljno će vam biti da imate važeću osobnu iskaznicu. Neće vam trebati niti jamac niti potvrda od poslodavca ili išta takvo. Također, od uvjeta odobrenja je sasvim dovoljno da imate redovne mjesečne prihode i da vaš tekući račun nije u blokadi ili pod zaštitom kako bi isplata sredstava bila moguća.

Brzi krediti bez jamaca – u par klika do kredita

Brzi krediti bez jamaca se veoma brzo i lako ugovaraju, te prilikom ugovaranja ne budete morali se uopće pomaknuti iz svojega doma. Naime, brzi krediti bez jamaca se mogu dobiti preko web stranice od kreditne kuće, na čijoj početnoj stranici vam se nalazi njihov prijavni obrazac. Samo ga trebate ispuniti sa svim potrebnim osobnim podacima, te za vrijeme slanja trebati im priložiti presliku svoje osobne iskaznice. Čim zaprime vaš zahtjev, odmah se bacaju na posao. U prosjeku već će vam za 15 minuta odgovoriti te vam nakon uspješnog odobrenja kredita vam ga u cijelosti isplatiti na vaš tekući račun. Odmah po primitku novca možete odmah krenuti ga koristiti. Vipe se ne morate brinuti kako ćete sve svoje silne troškove riješiti, jer vam kreditna kuća nudi brzo i jednostavno rješenje. Kada god vam zatreba dodatni novac, možete se s povjerenjem obratiti kreditnoj kući i oni će vam više nego rado pomoći.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.