Gotovinski krediti za svakog

Brza realizacija gotovinskih kredita. Od prijave do isplate unutar 30 minuta! Provjeri ponudu i ne gubi vrijeme. Gotovinski kredit na rate preko računa. Uvjeri se zašto smo broj 1 u Hrvatskoj.



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:43
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno samo preko interneta

Svi zaposleni na određeno vrijeme su u bankama tretirani kao građani drugog reda koji ne mogu dobiti nikakav kredit iako banka vrti njihovu zaradu kao i zarade svih drugih zaposlenih građana i naplaćuje im održavanje računa kao i drugima i zatezne kamate za svako prekoračenje po računu. Internetski krediti nemaju takvu diskriminaciju prema nikome, dakle, krediti za zaposlene na određeno samo preko interneta kod nebankarskih kreditnih kuća koje već 20 godina brinu o svim takvim građanima.

Internetski krediti za zaposlene na određeno su pomogli mnogim mladim ljudima koji žive od ugovora do ugovora dugo, neki čak i godinama, da se osamostale, osnuju vlastitu obitelj i nekako skuće. I vi se možete obratiti s punim povjerenjem i uvjeriti se da je to povoljno i sigurno kreditiranje, a za kredit ne trebate kompliciranu papirologiju, jamce ni sudužnike, ne trebate čak ni potvrdu poslodavca, niti ovjeru kod javnog bilježnika, dovoljne su vam osobna iskaznica i broj vašeg bankovnog računa.

Krediti za zaposlene na određeno za iznenadno vjenčanje

Zaljubljeni ste i sretni, ali cura vam je ostala trudna i želi da se vaše dijete rodi u braku, a vas oboje radite na određeno vrijem već godinama. Roditelji su vam sretni što će postati djedovi i bake i već su se dogovorili da će zajedno financirati svadbu, ali želite nešto i sami za sebe napraviti. Krediti za zaposlene na određeno za iznenadno vjenčanje mogu pokriti ludu momačku i nezaboravnu djevojačku večer za početak.

Krediti za zaposlene na određeno će vam dopustiti da kupite bez škrtarenja savršeno odijelo, fantastičnu vjenčanicu i birane cipele za vas i za nju, a da vam nitko ne prigovara da ste rastrošni. Želite taj dan zasjeniti svojom pojavom sve svatove i blistat ćete, a ostat će vam dovoljno da sami izaberete glazbenike koji će držati štimung cijelu noć i podići atmosferu svih uzvanika. Pa, ne ženite se i ne udajete svaki dan, a svadbene kuverte će pomoći bezbolno vratiti kredit.

Krediti za zaposlene na određeno u drugim iznenadnim situacijama

Ne mora biti vaša svadba, možda ste pozvani prijateljima na svadbu i to kao kumovi, a kumstvo se ne odbija, možda ste ga čak i dužni jer ste pozvani na uzvratno kumstvo. I nije da su uvijek lijepi i ugodni događaji razlog što trebate hitnu gotovinu, u takvim događajima je lijepo sudjelovati pa vam ni posudba teško ne pada. Krediti za zaposlene na određeno u drugim iznenadnim situacijama koje mogu biti i teške i bolne su vam važni.

Ljudima najteže padaju iznenadni smrtni slučajevi u obitelji, a oni su bez stalnog zaposlenja i bez novca. Krediti za zaposlene na određeno u takvim teškim trenucima pomažu da se posljednji ispraćaj i sam pogreb organizira dostojanstveno i s pijetetom, i nitko ne mora znati da ste morali posuditi novac. Kolikogod vam je teško i bolno zbog gubitka člana obitelji, laknut će vam kada uspijete sve organizirati s poštovanjem za pokojnu osobu i na čast obitelji.

Novosti za nove i stare klijente

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 398,17 EUR na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.